Ingrediënten

BlissFuel is samengesteld door een team professionals bestaande uit een voedingsdeskundige, psycholoog, sport fysioloog, dermatoloog en apothekers.

Naast een uitgekiende combinatie van de juiste doses van belangrijke vitaminen en mineralen, bevat BlissFuel 3 hoogwaardige unieke ingrediënten: HydroxytyrosolChlorella en Bamboo. Elk ingrediënt levert levensbelangrijke voedingsstoffen die weinig tot niet voorkomen in ons dagelijkse voeding. Deze ingrediënten beschermen de cellen waaruit je lichaam is opgebouwd, vertragen zo het verouderingsproces en stimuleren de aanmaak van betere cellen voor je celstructuur.

HYDROXYTYROSOL

Antioxidanten zijn zeer belangrijk voor onze gezondheid en uiterlijk. Hydroxytyrosol is het krachtigste, natuurlijke antioxidant op aarde. Het wordt gewonnen uit bladeren van een olijfboom en vangt agressieve stoffen op die cellen en bindweefsel kunnen beschadigen en beschermt het immuunsysteem. Hydroxytyrosol wordt al decennialang gebruikt in de Aziatische geneeskunde.

KOPER BISGLYCINAAT

Dit mineraal verzorgt de bloedvaten en beschermt de cellen tegen oxidatieve schade. Het ondersteunt de conditie van bindweefsel en helpt het soepel te houden. Koper draagt bij aan een normale pigmentatie van de huid en haar.

SILICIUM

Silicium is een belangrijk onderdeel van bindweefsel, kraakbeen, huid, haar en nagels. Het maakt onderdeel uit van het collageen en hyaluronzuur en heeft een hydraterende werking. Silicium werkt bovendien tegen botverkalking.

CHLORELLA

De eencellige alg Chlorella heeft een sterk reinigende werking in het lichaam, vergelijkbaar met het effect van een detoxkuur. Chlorella geeft energie en heeft een efficiënt anti-aging effect. Het geeft je een energieker gevoel.

SELENIUM

Helpt de lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf en verbetert de werking van het immuunsysteem en de schildklier. Hiermee kan je lichaam meer voedingsstoffen uit je dagelijks voeding te halen.

VITAMINE E

Het beschermt de huid en bevordert de aanmaak van collageen waardoor de huid soepel blijft. Het bevordert ook groei en herstel van de huid, geneest littekens sneller en vermindert bruine vlekjes en oneffenheden.

BAMBOO

Dit natuurlijke bestanddeel is belangrijk voor een gezonde huid en gezonde haren en nagels en ondersteunt bovendien tanden, botten, bloedvaten, kraakbeen en gewrichten. Het helpt je ook soepel te bewegen.

NIACINE (B3)

Heeft een belangrijke rol in de energievoorziening en de proteïnewisseling. Het onderhoudt de werking van het zenuwstelsel en beschermt het DNA. Niacine is bovendien van belang voor een gezonde huid.

VITAMINE A

Een onmisbare stof voor alle lichaamscellen. Het heeft een krachtige anti oxidatieve werking, gaat veel vrije radicalen tegen en kan oxidatieve aangerichte schade beperken en herstellen. Gaat ontstekingen tegen.

BIOTINE

Biotine speelt een cruciale rol in het adequaat functioneren van je immuunsysteem. Voldoende Biotine is goed voor de innerlijke rust en de geestelijke balans. Bovendien ondersteunt het de energiestofwisseling en de werking van het zenuwstelsel. Het is belangrijk voor gezond haar en sterke nagels. Biotine kan het grijs worden van haar en bepaalde vormen van haaruitval tegen gaan.

MSM (ORGANISCHE ZWAVEL)

MSM is het belangrijkste component van het eiwit collageen, dat zelf weer een belangrijk onderdeel vormt van ons bindweefsel (stevige huid) en kraakbeen. MSM voert afvalstoffen effectief af. MSM revitaliseert en vernieuwt de cellen en vergroot hun flexibiliteit waardoor het weefsel soepeler wordt. Je huid wordt van binnenuit steviger en soepeler en dat reduceert rimpelvorming.

VITAMINE B2

Belangrijk voor de energiehuishouding en stofwisseling. Het draagt namelijk bij aan het vrijmaken van energie uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Vitamine B2 activeert de natuurlijke energie in je lichaam en voedt de huid van binnenuit.

ZINK BISGLYCINAAT

Zink verhoogt je concentratievermogen, leervermogen en geheugen en houdt de geest helder. Zink is ook goed voor de ogen, om scherp te blijven zien. Zink is goed voor de huid en nagels en voor het behoud van glanzend haar.

VITAMINE C

Vitamine C draagt bij aan een gezonde huid, vertraagt haaruitval en bevordert haargroei. Het maakt de huid stevig en elastisch en is een sterke antioxidant die een grote rol speelt in het vertragen van het verouderingsproces.