Gebruik en meer over BlissFuel

BlissFuel vormt een vast onderdeel van je dagelijkse beautyroutine. Je neemt na of tijdens het ontbijt of de lunch één capsule, bij voorkeur met twee glazen water. De zorgvuldig uitgezochte en unieke ingrediënten versterken lichaam en geest en geven optimale conditie en balans.

BlissFuel is klinisch getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten. BlissFuel is gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je ziet altijd eerst aan de buitenkant wat je aan de binnenkant mist. Voedingstoffen bereiken als laatste je huid, haar en nagels. In de huidige voeding is het helaas niet vanzelfsprekend dat alle juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden beschikbaar zijn.

BlissFuel is een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zal verzachten en een actieve levensstijl kan ondersteunen. BlissFuel is met name geschikt voor mensen die intensief werken, weinig slapen, stress kennen, maar ook genieten van het leven en lekker eten. Een supplement dat unieke ingrediënten als hydroxytyrosolchlorella en bamboo bevat en ook de juiste vitaminen en mineralen om deze levensstijl zowel fysiek als mentaal te ondersteunen. BlissFuel is zo samengesteld dat de combinaties en doseringen elkaar versterken.

Met 1 capsule BlissFuel per dag vul je alle tekorten aan. BlissFuel voor een nieuwe, gezonde levensstijl.

Houdt de huid gehydrateerd en elastisch
Draagt bij aan mooie en sterke nagels
Geeft volume en glanzend haar
Ondersteunt de DNA synthese
Beschermt de cellen tegen oxidatie
Ondersteunt de werking van het zenuwstelsel
Beschermt tegen de gevolgen van stress
Beschermt tanden, botten, bloedvaten, kraakbeen en gewrichten
Vertraagt het verouderingsproces
Kan grijs worden en vormen van haaruitval tegengaan
Verbetert de werking van het immuunsysteem en de schildklier
Stimuleert vorming en herstel van huid
Beschermt tegen ontstekingen
Activeert natuurlijk energieën in het lichaam
Stimuleert de natuurlijk pigmentatie van huid en haar

De visie van BlissFuel

BlissFuel is bedacht door een internationale beauty expert en samengesteld door een team bestaande uit een voedingsdeskundige, een psycholoog, een sportfysioloog, een dermatoloog en apothekers.

“Zowel mijn klanten als ikzelf hadden de behoefte aan een supplement dat een actieve levensstijl zou ondersteunen. Dat past in de mix van bewust gezond eten maar ook geregeld stress of te weinig slaap. Een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zou verzachten. Dat goed zou zijn voor huid, haar en nagels maar óók voor de hersenen en andere vitale organen. Een supplement met alle vitaminen, mineralen en méér om de weerstand te verhogen en dat je als een dagcrème maar één keer per dag zou hoeven gebruiken.” Aldus de beauty expert.

Maar nog belangrijker. BlissFuel heeft tal van referenties. Lees er enkele op deze pagina.

Bescherming tegen de gevolgen van stress

Met BlissFuel kan je de uitdagingen van het moderne leven aan. Je hele lichaam profiteert van BlissFuel: je herstelt fysiek en mentaal sneller na een lange werkdag, een vermoeiende reis, een fanatieke sportsessie of een moeilijk examen. Je weerstand tegen stress neemt toe. En dat voel je niet alleen, dat zie je ook.

Vega vriendelijk

BlissFuel kan probleemloos door vegetariërs en veganisten gebruikt worden en is gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

BlissFuel is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheker en de betere beauty salons. Via deze website wordt BlissFuel maandelijks thuisbezorgd.

Wil je nu BlissFuel ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang elke maand jouw BlissFuel.

Bestellen