Gebruik en meer over BlissFuel

BlissFuel vormt een vast onderdeel van je dagelijkse beautyroutine. Je neemt na of tijdens het ontbijt of de lunch één capsule, bij voorkeur met twee glazen water. De zorgvuldig uitgezochte en unieke ingrediënten versterken lichaam en geest en geven optimale conditie en balans.

BlissFuel is klinisch getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten. BlissFuel is gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je ziet altijd eerst aan de buitenkant wat je aan de binnenkant mist. Voedingstoffen bereiken als laatste je huid, haar en nagels. In de huidige voeding is het helaas niet vanzelfsprekend dat alle juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden beschikbaar zijn.

BlissFuel is een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zal verzachten en een actieve levensstijl kan ondersteunen. BlissFuel is met name geschikt voor mensen die intensief werken, weinig slapen, stress kennen, maar ook genieten van het leven en lekker eten. Een supplement dat unieke ingrediënten als hydroxytyrosolchlorella en bamboo bevat en ook de juiste vitaminen en mineralen om deze levensstijl zowel fysiek als mentaal te ondersteunen. BlissFuel is zo samengesteld dat de combinaties en doseringen elkaar versterken.

Met 1 capsule BlissFuel per dag vul je alle tekorten aan. BlissFuel voor een nieuwe, gezonde levensstijl.

Houdt de huid gehydrateerd en elastisch
Draagt bij aan mooie en sterke nagels
Geeft volume en glanzend haar
Ondersteunt de DNA synthese
Beschermt de cellen tegen oxidatie
Ondersteunt de werking van het zenuwstelsel
Beschermt tegen de gevolgen van stress
Beschermt tanden, botten, bloedvaten, kraakbeen en gewrichten
Vertraagt het verouderingsproces
Kan grijs worden en vormen van haaruitval tegengaan
Verbetert de werking van het immuunsysteem en de schildklier
Stimuleert vorming en herstel van huid
Beschermt tegen ontstekingen
Activeert natuurlijk energieën in het lichaam
Stimuleert de natuurlijk pigmentatie van huid en haar

De visie van BlissFuel

BlissFuel is bedacht door een internationale beauty expert en samengesteld door een team bestaande uit een voedingsdeskundige, een psycholoog, een sportfysioloog, een dermatoloog en apothekers.

“Zowel mijn klanten als ikzelf hadden de behoefte aan een supplement dat een actieve levensstijl zou ondersteunen. Dat past in de mix van bewust gezond eten maar ook geregeld stress of te weinig slaap. Een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zou verzachten. Dat goed zou zijn voor huid, haar en nagels maar óók voor de hersenen en andere vitale organen. Een supplement met alle vitaminen, mineralen en méér om de weerstand te verhogen en dat je als een dagcrème maar één keer per dag zou hoeven gebruiken.” Aldus de beauty expert.

Maar nog belangrijker. BlissFuel heeft tal van referenties. Lees er enkele op deze pagina.

Bescherming tegen de gevolgen van stress

Met BlissFuel kan je de uitdagingen van het moderne leven aan. Je hele lichaam profiteert van BlissFuel: je herstelt fysiek en mentaal sneller na een lange werkdag, een vermoeiende reis, een fanatieke sportsessie of een moeilijk examen. Je weerstand tegen stress neemt toe. En dat voel je niet alleen, dat zie je ook.

Vega vriendelijk

BlissFuel kan probleemloos door vegetariërs en veganisten gebruikt worden en is gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

BlissFuel is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheker en de betere beauty salons. Via deze website wordt BlissFuel maandelijks thuisbezorgd.

Ingrediënten

BlissFuel is samengesteld door een team professionals bestaande uit een voedingsdeskundige, psycholoog, sport fysioloog, dermatoloog en apothekers.

Naast een uitgekiende combinatie van de juiste doses van belangrijke vitaminen en mineralen, bevat BlissFuel 3 hoogwaardige unieke ingrediënten: HydroxytyrosolChlorella en Bamboo. Elk ingrediënt levert levensbelangrijke voedingsstoffen die weinig tot niet voorkomen in ons dagelijkse voeding. Deze ingrediënten beschermen de cellen waaruit je lichaam is opgebouwd, vertragen zo het verouderingsproces en stimuleren de aanmaak van betere cellen voor je celstructuur.

HYDROXYTYROSOL

Antioxidanten zijn zeer belangrijk voor onze gezondheid en uiterlijk. Hydroxytyrosol is het krachtigste, natuurlijke antioxidant op aarde. Het wordt gewonnen uit bladeren van een olijfboom en vangt agressieve stoffen op die cellen en bindweefsel kunnen beschadigen en beschermt het immuunsysteem. Hydroxytyrosol wordt al decennialang gebruikt in de Aziatische geneeskunde.

KOPER BISGLYCINAAT

Dit mineraal verzorgt de bloedvaten en beschermt de cellen tegen oxidatieve schade. Het ondersteunt de conditie van bindweefsel en helpt het soepel te houden. Koper draagt bij aan een normale pigmentatie van de huid en haar.

SILICIUM

Silicium is een belangrijk onderdeel van bindweefsel, kraakbeen, huid, haar en nagels. Het maakt onderdeel uit van het collageen en hyaluronzuur en heeft een hydraterende werking. Silicium werkt bovendien tegen botverkalking.

CHLORELLA

De eencellige alg Chlorella heeft een sterk reinigende werking in het lichaam, vergelijkbaar met het effect van een detoxkuur. Chlorella geeft energie en heeft een efficiënt anti-aging effect. Het geeft je een energieker gevoel.

SELENIUM

Helpt de lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf en verbetert de werking van het immuunsysteem en de schildklier. Hiermee kan je lichaam meer voedingsstoffen uit je dagelijks voeding te halen.

VITAMINE E

Het beschermt de huid en bevordert de aanmaak van collageen waardoor de huid soepel blijft. Het bevordert ook groei en herstel van de huid, geneest littekens sneller en vermindert bruine vlekjes en oneffenheden.

BAMBOO

Dit natuurlijke bestanddeel is belangrijk voor een gezonde huid en gezonde haren en nagels en ondersteunt bovendien tanden, botten, bloedvaten, kraakbeen en gewrichten. Het helpt je ook soepel te bewegen.

NIACINE (B3)

Heeft een belangrijke rol in de energievoorziening en de proteïnewisseling. Het onderhoudt de werking van het zenuwstelsel en beschermt het DNA. Niacine is bovendien van belang voor een gezonde huid.

VITAMINE A

Een onmisbare stof voor alle lichaamscellen. Het heeft een krachtige anti oxidatieve werking, gaat veel vrije radicalen tegen en kan oxidatieve aangerichte schade beperken en herstellen. Gaat ontstekingen tegen.

BIOTINE

Biotine speelt een cruciale rol in het adequaat functioneren van je immuunsysteem. Voldoende Biotine is goed voor de innerlijke rust en de geestelijke balans. Bovendien ondersteunt het de energiestofwisseling en de werking van het zenuwstelsel. Het is belangrijk voor gezond haar en sterke nagels. Biotine kan het grijs worden van haar en bepaalde vormen van haaruitval tegen gaan.

MSM (ORGANISCHE ZWAVEL)

MSM is het belangrijkste component van het eiwit collageen, dat zelf weer een belangrijk onderdeel vormt van ons bindweefsel (stevige huid) en kraakbeen. MSM voert afvalstoffen effectief af. MSM revitaliseert en vernieuwt de cellen en vergroot hun flexibiliteit waardoor het weefsel soepeler wordt. Je huid wordt van binnenuit steviger en soepeler en dat reduceert rimpelvorming.

VITAMINE B2

Belangrijk voor de energiehuishouding en stofwisseling. Het draagt namelijk bij aan het vrijmaken van energie uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Vitamine B2 activeert de natuurlijke energie in je lichaam en voedt de huid van binnenuit.

ZINK BISGLYCINAAT

Zink verhoogt je concentratievermogen, leervermogen en geheugen en houdt de geest helder. Zink is ook goed voor de ogen, om scherp te blijven zien. Zink is goed voor de huid en nagels en voor het behoud van glanzend haar.

VITAMINE C

Vitamine C draagt bij aan een gezonde huid, vertraagt haaruitval en bevordert haargroei. Het maakt de huid stevig en elastisch en is een sterke antioxidant die een grote rol speelt in het vertragen van het verouderingsproces.