Wat vinden gebruikers van BlissFuel?

Deel jou eigen BlissFuel ervaring via deze pagina.

KAREN VAN EDE

BEAUTY DIRECTOR VOGUE

Ik maakte mijn gebruikelijke multi op en ging BlissFuel slikken.Ik ben te nuchter om snel resultaat te verwachten en ben ook te doorgewinterd om te weten dat je je door een voedingssupplement geen ander mens gaat voelen. Zo werkt het voor mij niet. Maar ik vind BlissFuel een goede basis voor een gezonde levensstijl, en ik ga geen dag meer zonder. Ik zou BlissFuel aanraden aan een ieder die hard werkt en naast gezonde voeding van binnen uit het systeem wil ondersteunen. De beleving is ook leuk: het is iedere ochtend even een seintje aan jezelf: ‘hee, I dig you, ik vind je de moeite om voor je te zorgen’. En omdat de verpakking leuk is staat BlissFuel bij mij goed in beeld in de keuken, en vergeet ik hem niet snel te nemen.

BRIGITTE NIJMAN

ZANGERES, MUSICAL-ACTRICE EN STEMARTIEST

Ik heb BlissFuel nu een maand geslikt en wat ik zo geweldig vind is, dat ik nu ‘s morgens maar 1 capsule in hoef te nemen, waar alles in zit. Vroeger nam ik tot wel 16 tabletten in ‘s morgens. BlissFuel voelt precies goed gedoseerd. Ook met een licht ontbijt prima te doen zonder dat je misselijk wordt. Ik word altijd misselijk van vitaminepillen ‘s morgens ook met ontbijt, met BlissFuel heb ik dat niet! Daarnaast glanst mijn huid meer en ik voel me echt minder moe, terwijl ik op dit moment veel harder werk.

ELLEN VAN DOORN

Ellen (35) is portretfotografe uit het hart van Breda. Vol plannen en middenin het leven, gooide een auto-ongeluk vorig jaar roet in het eten. Ze moest opnieuw leren lopen. 11 maanden revalideren was een pijnlijke klus, maar ook een hele pittige als zzp’er.

“Stress en pijn eisten hun tol en ik kon daardoor ook steeds slechter mijn hoofd erbij houden. Mijn werk is super, maar ook hectisch, onregelmatig en fysiek inspannend. Na het ongeluk werd deze uitdaging alleen maar groter. Ik zocht ondersteuning en vond deze na aanraden van een vriendin in Blissfuel. ‘Het proberen waard’, dacht ik. Al snel merkte ik resultaat. Niet alleen uiterlijk, maar zeker ook in mijn hoofd en lijf. Ik merkte dat ik meer energie kreeg en letterlijk en figuurlijk ook een frissere blik.

Vooral dat gaf me een stukje extra vertrouwen in de dagelijkse dingen. Dat kreeg ik ook teruggekoppeld van mensen om me heen. Ik kreeg complimenten over mijn uitstraling, huid en haar. Zelfs van mijn huisarts!

Eerlijk gezegd had ik niet kunnen bedenken dat één capsule per dag zoveel voor me zou kunnen doen. De nieuwsgierigheid won en ik ben blij dat ik het geprobeerd heb. Ik wil niet meer zonder!”

SONJA VAN “CHARLY GREEN”

De eerste weken dat ik BlissFuel slikte vond ik het lastig om te bepalen wat het met me deed. Wat kun je verwachten en welke andere factoren zoals een nieuwe crème, shampoo of een drukke week maken dat je haar, je stemming en je huid minder of mooier ziet?

Na een aantal weken en een bezoek aan mijn schoonheidsspecialist, waar ik kreeg te horen dat mijn huid zo mooi was o.a. kleur en structuur, begon ik toch ook aan de invloed van BlissFuel te denken. Na 8 weken kreeg ik weer het zelfde te horen. Persoonlijk heb ik het gevoel dat het bij nog het best werkt op mijn zenuwstelsel en ontspanning. Alsof ik mij iets sneller kan berusten in een situatie en mijn gedachten minder lang in een negatieve spiraal blijven hangen. Bissfuel? En mijn haar, het glanst, het is een volle bos en valt lekker.

Ik slik het nu 3 maanden en ik voel me er goed bij! Ik zou hem ook zeker aan willen raden voor vrouwen die een balans beter willen vinden, er stralend uit willen zien en dit willen onderhouden!

SYLVIA PLATJOUW

Ik beken dat ik bij sommige andere merken het zogenaamde ‘marketingsausje’ met claims wantrouw maar dat was niet het geval bij BlissFuel. Omdat het merk en de omschrijving van de ingrediënten ‘down to earth’ & integer overkomen. En het is maar 1 kleine capsule per dag. Heel fijn.

Aan het begin van de maand dacht ik –hoe Hollands!- wat een kleine verpakking, zit daar wel genoeg in voor een maand? € 50 vindt de Nederlandse vrouw misschien wel veel geld voor een klein doosje? Maar na een maand was ik er alleen maar blij mee: er zit genoeg in, de verpakking is gewoon hartstikke mooi en stijlvol en het is juist fijn dat het doosje zo compact is.Wat me direct opviel: mijn nagels groeien sneller, ook mijn teennagels. Daarnaast had ik het idee dat ik minder stress had in mijn PMS-week. Ook fijn!

Wat bij mij werkt, kan bij een ander niets doen. Wat ik wel durf te zeggen: mocht je op zoek zijn naar een beautysupplement dat gebaseerd is op wetenschappelijk inzicht en niet alleen de buitenkant/het fysieke maar ook de binnenkant/het geestelijke ondersteunt, dan is BlissFuel een goede keus.

VANESSA JEREMIASSE

Na mijn diagnose melanoomkanker, die met succes verwijderd is, ben ik volop aan het werk gegaan om maar afleiding te hebben. Geen tijd nemen voor verwerking, want ik was een sterke vrouw, ik kon dit wel aan. Al snel was ik uitgeput, ik werd gewoon moe van het moe zijn! Ik werd getriggerd door de beloftes van Blissfuel, mijn verwachtingen waren heel hoog. Als schoonheidsspecialiste ben ik heel kritisch en verdiep ik me in de cosmetische ingrediënten, er is al zoveel troep op de markt. Zo heb ik ook de ingrediënten van Blissfuel onder de loep genomen. Als er iets in zou zitten wat niet deugde of de verwachtingen tegen zouden vallen, dan zou ik het compleet afkraken bij al mijn collega’s. Na een dag of 5 kreeg ik al meer energie, vrij snel daarna volgden supersterke nagels die keihard groeiden die ik zelfs moest knippen, terwijl een nagelvijl er langs halen normaal al voldoende was. Na 7 weken begon ik verbetering van mijn huid op te merken, fijnere structuur, minder roodheden en pigmentvlekjes die iets vervaagden. Ik ben blij verrast door dit supplement en kan het elke salon aanbevelen om dit op te nemen het assortiment.

CLARITA

Hoi, ik wil graag iets leuks met jullie delen waar ik erg blij mee ben. Ik heb tatoeages op mijn arm en kreeg vorig jaar een allergie voor de kleur rood. Hierdoor zwol die bloemen tattoo steeds op en zag er bobbelig uit. Sinds ik jullie capsules gebruik is die zwelling nagenoeg weg en is mijn huid daar heel rustig en redelijk glad. Ook genezen wondjes en blauwe plekken veel sneller. Ik gebruik bloedverdunners en heb hier door sneller last van korstjes. Ook had ik altijd last van velletjes op mijn lippen waar ik nooit vanaf kon blijven en dus altijd lelijke plekjes. Nu heb ik hier dus totaal geen last meer van. Helemaal mooi glad! Dus ik ben super blij en tevreden! 🙂

INGRID DEKKERS

Na mijn Burnout merkte ik dat terwijl ik hersteld was nog niet helemaal tevreden was met mezelf.. totdat ik op een dag BlissFuel op Instagram en FB vond…. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om het te proberen. Mijn twijfel was of enkele bestanddelen verpakt in een capsule mijn klachten nog zouden oplossen… Na 6 dagen zag en voelde ik al resultaat.. Mijn haren gingen weer glanzen en mijn onrust verdween… na 4 weken was ook mijn vermoeidheid bijna verdwenen en kwam door de positieve resultaten ook mijn zelfvertrouwen weer terug…. BlissFuel is voor iedereen een aanrader die het leven te leuk vind maar vooral voor degene die een heel druk bestaan hebben en zichzelf weinig rust gunnen. Die energie die je door BlissFuel krijgt  komt dan zeker tot zijn recht.

BIRGIT VOGT BUREN

Ik had totaal geen twijfels om eraan te beginnen. Het voelde goed voor mij. De eerste week voelde ik me wat vrolijker. Wat natuurlijk al geweldig is. Ik gebruik het nu precies een maand en merk dat ook mijn energie meer is. Heb van de week bijna 2 uur met de hond gelopen. Dat is voor mij, na mijn infarct een prestatie. Ik heb ook het gevoel dat ik wat steviger in mijn schoenen sta.